KLANTERVARING RIANTHUIS VAN FAMILIE KARELSE

 

‘De betrokkenheid met de klant heb ik keer op keer gemerkt’

“Door het beperkte aanbod op de bestaande markt zijn wij ons gaan oriënteren op mogelijke kavels en een bouwer voor onze woning”, vertelt Kees Karelse. “Via het internet zijn wij gaan zoeken en toen kwamen wij bij RiantHuis terecht. Door een bezoek aan de woningmarkt in Aria wisten wij dat RiantHuis een goede partij was om het huis door te laten bouwen. Wij hebben voor RiantHuis gekozen, omdat Aannemingsbedrijf Fraanje een gerenommeerde aannemer is uit de buurt. Dit zorgt tevens voor een korte reistijd en de mogelijkheid om langs te gaan op kantoor.”

Kees geeft aan dat jouw RiantHuis gemaakt wordt zoals je het zelf wil, maar dat je wel het voordeel hebt dat er gebouwd wordt vanuit een bepaald concept. “Bij vergelijkbare bedrijven kan je enkel een meter korter of langer, maar bij RiantHuis is bijna alles mogelijk. Wij vinden dat een sterk concept. Aan de ene kant heb je een basis waarmee je begint en aan de andere kant kan je alles maken wat je wilt.” Ze vonden dat de verkoper alles goed uitlegde en dat de mogelijkheden werden toegelicht. De verkoper gaf hun een goed en vertrouwd gevoel.

“Het welstands- en vergunningstraject verliep een beetje moeizaam. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. De werkvoorbereider heeft er behoorlijk achteraan gezeten. Hij heeft er alles aan gedaan om het toch op tijd recht te trekken. Het persoonlijk contact kon wat proactiever, maar ik denk dat dit niet proactief gebeurde door gebrek aan tijd. Het is geen onwelwillendheid. De wil was er zeker.”

Zijn jullie tevreden met jullie RiantHuis? “Wij zijn heel tevreden met ons RiantHuis. Dat komt mede door de bouw. De werkvoorbereider heeft tijdens de bouw meegedacht. Wij hebben tijdens de bouw daarom nog dingen gewijzigd waar wij blij mee zijn. Dat vonden wij fijn.” Daarnaast vindt Kees het ook een groot pluspunt dat Fraanje veel met eigen mensen bouwt. “De betrokkenheid bij de werknemers is er. Dat heb ik keer op keer gemerkt. Dat was ook terug te zien in de kwaliteit van het geleverde werk. Wat gerealiseerd is, getuigt van vakmanschap. De manier waarop er tijdens de bouw te werk is gegaan, is absoluut een groot pluspunt.”