WERKEN BIJ

Wil je werken in de bouw? Bij RiantHuis bouw je samen met collega’s aan de mooiste woningen . De toekomst van RiantHuis, Aannemingsbedrijf Fraanje en uiteraard ook aan die van jou.

We geloven in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is. We kijken samen naar de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien

VACATURE PROJECTLEIDER / WERKVOORBEREIDER

WAT DOE JE?

Als projectleider/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van de woningen. RiantHuis bouwt namelijk de droomwoning voor particuliere opdrachtgevers en heb jij verschillende woningen onder je hoede. Jij coördineert het bouwproces, maakt een efficiënte planning en zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt. Dit alles doe je natuurlijk in nauwe samenwerking met je collega’s en de klant.

JOUW TAKEN

WAT BRENG JIJ MEE?

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon en leergierig? Solliciteer dan zeker ook, we willen je graag de kans bieden voor deze vacature!

WAT BIEDEN WIJ?

TEAM RIANTHUIS

RiantHuis heeft haar eigen woningconcept en bouwt mooie en innovatieve projecten. Klik hier voor meer informatie over RiantHuis.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Aannemingsbedrijf Fraanje, als Zeeuws familiebedrijf draait bij ons alles om relaties. En in de eerste plaats om die met onze medewerkers. Wij geloven dat als je goed in je vel zit, je beter presteert in je werk. Bij Fraanje werken ruim 200 medewerkers met elk een eigen expertise. Ze krijgen bij ons de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Wat hen verbindt? Vertrouwen, betrokkenheid en trots!

Met onze zes verschillende business units zijn wij totaalaanbieder in de bouw en hebben we alles in huis om onze opdrachtgevers, partners en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast dat wij bouwen, ontwikkelen wij ook. Projectontwikkeling bij Fraanje is veel meer dan nieuwbouw; wij gaan voor een duurzame leefomgeving. Wij staan bekend vanwege onze kundigheid, klantgerichtheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

CONTACTPERSONEN

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature:
Jordy de Feijter | j.defeijter@fraanje.com | 06-52498508

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Caroline Boonman | HR adviseur | c.boonman@fraanje.com |
06-51284976

SOLLICITEER DIRECT!

Solliciteer snel en makkelijk via het sollicitatie formulier op onze website. Vul je gegevens in en upload je CV en motivatie of stuur het naar het volgende e-mailadres: vacatures@fraanje.com

Binnen vijf werkdagen nemen wij telefonisch contact met je op.

Staat er geen geschikte vacature tussen of ben je afgestudeerd, werkzoekende of ben je toe aan een carrièreswitch neem dan vooral contact met ons op.
We kunnen samen altijd kijken of we een passende functie kunnen creëren of dat er intern functies te vervullen zijn die geschikt zijn voor jou!

Bel ons op 0113 – 615 500 of stuur ons een e-mail naar info@rianthuis.nl

Het actuele vacatureaanbod van Aannemingsbedrijf Fraanje bekijk je ‘hier