KLANTVERHAAL NIEUWBOUWWONING VAN FAMILIE KOOLEN


‘Wij wilden graag een
levensloopbestendig huis’

“Bij ons is het niet zo gegaan dat wij een RiantHuis uitgezocht hebben dat wij vervolgens aan onze wensen hebben aangepast”, vertelt Jack Koolen uit Heinkenszand. “Wij hadden goede verhalen gehoord over Aannemingsbedrijf Fraanje en zijn toen met onze eigen plattegrond naar hen gegaan. Zij hebben onze wensen uitgewerkt in een schitterend schetsplan. Ik kan wel zeggen dat alles wat wij gerealiseerd wilden hebben, ook uitgekomen is.”

Jack en Nanda betrekken het huis samen met hun dochter Chantal, die na verloop van tijd het huis uit zal gaan. ”Wij wilden graag een levensloopbestendig huis waar wij op termijn een badkamer en slaapkamer op de begane grond kunnen realiseren. Wij hebben samen goed nagedacht over de raampartijen en uiteindelijk is het een licht huis geworden met een mooie wisselwerking tussen de binnen- en buitenruimte.”

De contacten met de projectleider en de uitvoerder ervaarde de familie Koolen als zeer positief. “Er waren korte lijnen en ze waren goed bereikbaar, zowel per telefoon als per e-mail. Wij hadden altijd binnen een dag reactie op onze vragen. Het was fijn om te merken dat de uitvoerder op het werk met ons meedacht. Het was echt niet zo dat alleen gekeken werd naar wat er op papier stond. Soms wilden wij bepaalde zaken toch anders en dan was men flexibel.”

Bepaalde details in de afwerking werden in onderling overleg bijgesteld. Koolen: “Wij verhuizen binnen het dorp Heinkenszand. Ik liep tijdens de bouw regelmatig even binnen om te kijken hoe het ervoor stond.”

“Wij verhuizen binnenkort en zijn op voorhand al dik tevreden over ons huis. Ik kan eigenlijk niets bedenken dat ik anders gewild zou hebben” vertelt Jack Koolen met een glimlach.

Bekijk ook de andere klantervaringen via deze link: klantverhaal nieuwbouwwoning RiantHuis