Monier

Uw droomhuis is pas af met een dak van Monier

U laat een nieuwe woning bouwen. Een spannend traject, want weinig is zo belangrijk als een dak boven uw hoofd! Letterlijk, want om comfortabel te kunnen wonen is een goed dak dat u huis beschermt onmisbaar. Een dak dient waterdicht, veilig en duurzaam te zijn. Maar het dak moet ook bij het huis passen en er mooi uitzien. Gelukkig heeft Monier veel keuze in daksystemen.

Waarom kiezen voor een dak van Monier

Monier is één van de grootste dakpannen producenten ter wereld. Als het om hellende daken gaat, heeft Monier in de afgelopen decennia veel kennis opgebouwd. Welke wensen u ook heeft, uiteindelijk draait het om hoe het gehele dak presteert. Een dak is namelijk geen verzameling losse onderdelen, maar een op elkaar afgestemd systeem. Dakpannen, hulpstukken, daksysteemcomponenten, van energiebesparend tot energieleverend; Monier ontwikkelt en produceert alles zelf. Daardoor kan het bedrijf de kwaliteit bewaken en garanderen dat de producten onderling optimaal bij elkaar passen en samen een esthetisch en perfect weerbestendig dak vormen. Dat geeft u de zekerheid en de garanties die u zoekt.

Ontdek de Monier dakoplossingen

Gaat u voor tijdloos, klassiek of modern? Welke voorkeur u ook hebt, met de daksystemen van Monier realiseert u het dak dat perfect bij u huis past en een leven lang meegaat.
Monier biedt complete oplossingen voor uw hellend dak: betonpannen, keramische dakpannen, stalen dakpanelementen, daksysteemcomponenten en zonnestroom systemen.

Advies in de showroom

Monier is partner van RiantHuis. Voor elk woningtype van RiantHuis is een bijpassende dakpan te vinden, geheel naar uw smaak. Tijdens een bezoek aan de showroom kunt u de producten van Monier zelf bekijken. Een adviseur kan u vertellen over de mogelijkheden voor uw woning, geeft informatie en helpt u bij het kiezen van een daksysteem voor uw woning.

 

Bezoek ook eens de website van BMI Monier