Svedex

Hét Nederlandse merk voor afgelakte Superlak® Stijldeuren

Al sinds 1954 maakt Svedex vernieuwende collecties en is dé expert als het gaat om afgelakte Superlak® stijldeuren. Het Nederlandse bedrijf gaat voorop in het ontwerpen en door ontwikkelen van vernieuwende lijndesigns en technieken. Stijlen en smaken, wensen en trends worden vertaald naar binnendeuren met karakter. In de veelzijdige collectie is altijd een passende stijldeur te vinden. Of het nu om lijn-, glas- of paneeldeuren gaat.

Svedex binnendeuren staan bekend om hun hoge afwerkingsniveau en mooie designs, geschikt voor elke woonstijl. Bovendien zijn de deuren bijzonder duurzaam. Dit duurzame karakter zit hem met name in de toepassing van Superlak®, maar ook in de grondstoffen die Svedex kiest en in het emissiearme productieproces.

Alle deuren zijn afgelakt met de unieke duurzame Superlak®, die voordelen biedt zoals; ongevoelig voor uv-licht, zeer duurzaam, uitermate slijt- en krasvast, verkrijgbaar in verschillende kleuren en 10 jaar garantie.

 

Svedex Deurplus is hét koperskeuzeconcept van Svedex. In deze online tool biedt Svedex u de mogelijkheid om standaard deur-, kozijn- en garnituurcombinatie tegen een aantrekkelijke meerprijs te laten vervangen door Svedex Superlak® Stijldeuren, om uw woning snel en gemakkelijk te upgraden. Dankzij de digitale deurtool is het voor u als koper visueel heel duidelijk welke invloed een binnendeur en/of deurbeslag op de uitstraling van de gehele woning en interieur heeft.

Svedex is trots op de jarenlange samenwerking met RiantHuis. We hebben door de jaren heen al vele mooie projecten met elkaar uitgevoerd voor tevreden opdrachtgevers. Laat u meer inspireren over de binnendeuren van Svedex en de mogelijkheden!

 

Bezoek ook eens de website van Svedex