BMN

Wij zijn BMN; uw partner op het gebied van sanitair, tegels, keukens, woonvloeren en nog veel meer. Als partner van aannemingsbedrijf Fraanje ontzorgen we u als koper volledig. Wanneer u bij ons in de showroom komt, zal het aanvoelen als een warm bad. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen, kennen de mogelijkheden van uw nieuwbouwwoning en begeleiden u door onze inspirerende showroom.

Alle ingrediënten voor uw droombadkamer zijn hier aanwezig. Of u nu gaat voor een klassieke stijl of een industriële look, u vindt het allemaal terug in onze showroom van ruim 2000 m2. Bovendien tekenen we uw toekomstige badkamer en toiletruimte samen met u uit. Op deze manier ziet u direct hoe de ruimte eruit komt te zien.

Na uw showroombezoek ontvangt u het 3D-ontwerp en uw offerte op maat. Gaat u akkoord met uw offerte? Dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd in samenwerking met aannemingsbedrijf Fraanje. Bel naar 0118-625055 en plan uw afspraak direct in bij één van onze showroomadviseurs.

 

Bezoek ook eens de website van BMN