BOUWSTIJL EIGENTIJDS

 

Een eigentijdse woning kenmerkt zich door een hedendaagse en tijdloze uitstraling. In tegenstelling tot een moderne woning bevat de eigentijdse bouwstijl veel speelse elementen met warme en donkere tinten en geometrische vormen. Juist de combinatie van verschillende bouwstijlen maakt de woning anders. Denk aan een houten gevelbekleding samen met een slanke strakke dakgoot en contrasterend metselwerk.

De opvallende glaspartijen in combinatie met de gevelkozijnen en grote gevel­openingen zorgen ervoor dat er veel licht binnenkomt. Dat geeft het huis een open gevoel. De ruimtes zijn vaak multifunctioneel: de keuken is een leefkeuken en de eetkamer is zowel onderdeel van de keuken als de woonkamer.

Een combinatie van gevelstenen, glas, hout, zink en beton maken dat de woning in ieder straatbeeld past. Onze adviseurs zoeken de perfecte balans tussen stoer en landelijk. Door het gebruik van duurzame materialen hebben eigentijdse woningen al snel een duurzame uitstraling, hiermee wordt het milieu zo min mogelijk belast.