RiantHuis toen (1993) en nu (2023), een nieuwe koers!

RiantHuis is een dochteronderneming van Aannemingsbedrijf Fraanje. In 1993 werd gestart met de Fraanje Multiwoning. Bij dit innovatieve concept werd een groot aantal onderdelen van de woning geprefabriceerd. Door deze prefabricatie werden de kwaliteit en het bouw­tempo van een woning aanzienlijk verhoogd.

 

Het concept bleek na lancering zeer succesvol: in de jaren die volgden werd de vraag naar de Multiwoningen steeds groter. Het concept werd zelfs zo succesvol dat het een eigen afdeling kreeg binnen Fraanje.

In 2007 werd Multiwoning verder ontwikkeld. Het voorbereidingstraject werd verbeterd en de implementatie van een intern 3D-tekenpakket leverde een efficiencyslag op. Faalkosten werden gereduceerd en controlerondes korter. Verder bouwde Multiwoning aan vaste partnerships met onderaannemers en leveranciers

Door de jaren heen bleef Multiwoning verder ontwikkelen. Het assortiment werd uitgebreid met verschillende nieuwe woningtypes en de aanpak werd verbeterd. Bij deze vernieuwingen van het concept hoorde ook een nieuwe naam: RiantHuis.

Bij RiantHuis hebben we een ruim aanbod van woningen in verschillende stijlen. Om te zorgen dat de woning voldoet aan jouw wensen en onze kwaliteitseisen, werken we met vaste leveranciers en materialen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten en materialen. Ondanks deze selectie zijn er volop keuzemogelijkheden.

Het merk wordt steeds verder doorontwikkeld en er ontstaat meer keuzevrijheid.  Door het proces te optimaliseren kan er meer afgestemd worden op de individuele wensen van de koper.
Conceptueel maatwerk noemen we dat. Dit biedt jou het beste van twee werelden: je bent vrij de woning aan te passen naar jouw wensen én we kunnen je verzekeren van de beste materialen voor de beste prijs.

Inmiddels is er steeds meer vraag naar RiantHuis woningen buiten de provincie Zeeland en zet RiantHuis zich in om haar werkgebied te vergroten. Hoe we dat gaan doen? Houd regelmatig onze website en social media kanalen in de gaten voor actuele updates en ontwikkelingen.