Donderdag 2 mei kun je vrijblijvend een kijkje nemen in een Coevorden Klassiek woning in Goes. Tijdens het open huis kun je de woning van binnen en buiten bezichtigen. Onze woningadviseurs staan je graag te woord en beantwoorden met plezier al jouw vragen.

Datum: Donderdag 2 mei

Adres: Contrabasweg 31 Goes (wijk: Aria)

Tijd: 15:00 – 18:00 uur

Aanmeld optie:

Je bent van harte welkom bij het open huis! Ontvang je graag voor het event de RiantHuis brochure en meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Ik kom op de open huis!(vereist)

Aanvullende informatie over de woning:

 

 

Deze woning in de nieuwbouwwijk Aria staat op het punt om opgeleverd te worden.

Een mooi moment om een kijkje te komen nemen in deze klassieke bouwstijl woning.

Klik hier voor meer inspiratie van onze klassieke woningen

Deze RiantHuis woning gaat naadloos op in de wijk, maar behoudt een prachtig karakter dat zeker opvalt in het straatbeeld. De woning is helemaal klaar voor de toekomst op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid.

Type Coevorden is levensloopbestendig, daarmee kunnen de kopers er vele jaren plezier van beleven. Naast het levensloopprogramma beschikt de woning over twee slaapkamers en één badkamer op de 1e verdieping. Door de traditionele manier van bouwen is de indeling geheel naar wens aan te passen.

Vooraf vragen?

Heb je vragen voor je bezoek aan het open huis? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseur Gideon Smits via +31 113 – 615 500/ +31 6 340 166 20 of g.smits@fraanje.com.