De bouwvak is weer voorbij en de eerste opleveringen staan weer op de planning. Graag nodigen we jullie uit om in Yerseke woningtype Bourtange te komen bekijken. Deze aangepaste versie (verkleind ten opzichte van het basismodel) is helemaal naar wens ingedeeld door onze opdrachtgever. Wij laten deze graag aan je zien.

Datum: donderdag 12 september

Adres: Johannes Vermeerlaan 11, Yerseke

Tijd: 16:00 – 20:00

Aanmeld optie:

Je bent van harte welkom bij het open huis! We nemen graag de tijd om jou persoonlijk te woord te staan. Geef daarom hieronder aan op welk tijdstip je graag wil komen.

    Naam*
    E-mail*
    Ik kom op de open huis!
    Bel mij terug voor meer informatie!

    Aanvullende informatie over deze woning:

    Deze woning staat in de nieuwbouwwijk Steehof in Yerseke en is een van de laatste woningen welke wordt opgeleverd in het plan.

    De woning is in een moderne uitstraling gebouwd. Een strakke woning opgeleverd met een donker rode gevelsteen. De witte kozijnen komen goed tot zijn recht. Een volledig energieneutrale woning waar de opdrachtgevers nog vele jaren veel plezier van kunnen hebben. Kom langs en bekijk de gebruikte materialen en de technische installaties van deze woning. Onze adviseurs zijn uiteraard aanwezig om jou te voorzien van vrijblijvende informatie en om al je vragen te beantwoorden.

    Ben je nieuwsgierig geworden naar een van onze basiswoningen? Bekijk dan de Bourtange in een moderne versie via deze link!

    Kan je niet wachten om je nieuwbouwplannen verder uit te gaan werken? Neem dan contact met een van onze adviseurs op, de koffie staat altijd voor je klaar.
    Klik hier op direct een gesprek in te plannen.