RIANTHUIS VAN FAMILIE HARLAAR

 

‘De uitstraling van ons huis is boven onze verwachtingen’

De familie Harlaar uit Goes heeft vijftien jaar geleden al een huis gebouwd met RiantHuis. Ze vertellen: “Wij hebben vijftien jaar lang met veel plezier in ons huis gewoond. Toch wilde wij nog een keer een nieuw huis laten bouwen. Wij hebben de keuze gemaakt om weer met RiantHuis te bouwen wegens onze ervaringen, de kwaliteit, de mogelijkheden en de betrouwbaarheid.”

“Op de website van RiantHuis hadden wij een viertal typen huizen gezien die wij mooi vonden en waarvan wij dachten dat die wel pasten in het plaatje van de wijk.

Toen hebben wij contact opgenomen met de verkoopafdeling. De verkoper heeft vier uitgebreide schetsplannen naar ons toegestuurd, waardoor wij al een goed beeld kregen van hoe een RiantHuis eruitziet. Bij de prijsaanbieding had de verkoper ook al ingespeeld op de eisen van de wijk. Zo was ons financiële plaatje snel inzichtelijk.”

“Wij kende het RiantHuis traject al”, vertelt Martin. “Als het traject hetzelfde is, dan is het in het begin heldere afspraken maken en weten waar je aan toe bent. Eigenlijk hadden wij daar wel behoefte aan, om niet te veel te gaan zweven. Wat mij opviel, ten opzichte van vijftien jaar geleden, was dat alles goed werd besproken en een werkbespreking plaatsvond voordat er werd begonnen met bouwen. Vijftien jaar geleden hadden wij nog wijzigingen tijdens de bouw en een langere bouwtijd. Doordat er nu in het voortraject goede afspraken waren gemaakt, hadden wij een zeer korte bouwtijd, met weinig aanpassingen. Dat hebben wij als plezierig ervaren. ”

De familie Harlaar geeft aan dat de contacten met de projectleider en uitvoerder prettig verliepen. “Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op onze vragen en verzoeken. De betrokkenheid was groot.”

Voldoet jullie RiantHuis aan jullie verwachtingen? “Zoals het huis eruitziet, is het boven onze verwachtingen geworden. We zijn er trots op en krijgen veel complimenten.”