Het plan ’t Hof van Philippine biedt een fraaie selectie van acht twee-onder-een-kapwoningen, ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en compleet afgewerkt. De woningen hebben meerdere indelingsvarianten en diverse kopersopties en daarnaast heeft u de mogelijkheid om aan de hand van uw persoonlijke wensen de woningen verder uit te breiden en in te richten. Kortom: een bijzonder project waar u het er voor het zeggen heeft! Dit biedt u daarom de unieke kans uw droomhuis te verwezenlijken op een bijzondere plek in Zeeuws-Vlaanderen.

De woningen kenmerken zich door een eigen karakteristiek; een eigentijds ontwerp dat ondanks het sterke karakter goed combineert met de klassieker vormgegeven woningen in de directe omgeving. De hoofdvorm van het bouwvolume zorgt voor veel ruimte in de woningen. De woningen omvatten een riant woonprogramma en zijn klaar voor de toekomst en blinken daardoor uit in wooncomfort. Comfortabel wonen wordt in deze woningen bereikt door meerdere toekomstbestendige kenmerken.

Zo zijn de woningen volledig gasloos, elke woning is goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Hierdoor zijn de energielasten laag. Door toepassing van vloerverwarming worden de woningen verwarmd door middel van aangename stralingswarmte en er vindt tevens minder stofcirculatie plaats. Bijkomend voordeel is dat er geen ontsierende radiatoren zijn, waardoor de indelingsvrijheid optimaal is. Door gebruik van kunststof dakgoten, kozijnen en deuren zijn de woningen bovendien onderhoudsvriendelijk, wat het duurzame karakter van de woningen versterkt.

  • Woonoppervlakte 134 m²
  • Inhoud 555 m³
  • Perceeloppervlakte 218-225 m³
  • Open keuken
  • Standaard drie slaapkamers
  • Vaste trap naar de zolderverdieping
  • Ruimte voor twee auto’s op de oprit
  • Met garage of berging

INTERESSE?

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Philippine, neem dan zeker contact op met onze makelaar Kindt & Biesbroeck. Zij vertellen je graag meer over deze woning!